Publicity Design

LOGO ONTWERP EN BIJHORENDE HUISSTIJL

Een sterk logo met bijhorende huisstijl vormt de basis van jouw uitstraling en is het visueel herkenningspunt van jouw bedrijf. Het is het ‘gezicht’ op de identiteitskaart van jouw onderneming. Het maakt jouw bedrijf herkenbaar en bepaalt de eerste indruk. Je wilt uiteraard dat je logo iets teweeg brengt, dat het blijft hangen, dat het impact heeft op een positieve manier. Een sterk logo heeft namelijk aan een enkele oogopslag genoeg om heel wat te vertellen.

 

Samen bespreken we welke doelgroep uw zaak heeft, focussen we ons op de kern van jouw bedrijf, jouw missie en visie. We onderzoeken welke vormgeving uw doelgroep het meest aanspreekt. Uiteraard houden we rekening met uw persoonlijke voorkeuren van kleur, beeldgebruik en slogan mee in rekening gebracht.

 

Elk logo wordt tot in detail uitgetekend en afgewerkt in hoge resolutie zodat U telkens dit kan hergebruiken voor reclame en drukwerk, zelfs voor prints op kledij en vervoermiddelen. Het is de bedoeling dat U dit logo jaren kan gebruiken, net zoals alle grote merken dit doen.

 

Ook is het belangrijk dat het geheel veelzijdig is:

 

Je ontvangt een opmaak die zowel liggend als rechtopstaand gebruikt kan worden.

 

We zorgen ervoor dat jouw beeld- en woordmerk zowel op lichte als op donkere achtergrond beschikbaar is.

Doordat je alle nodige bestandsformaten ontvangt kan je zowel online als offline meteen aan de slag.

PARTYFLYERS EN POSTERS

BROCHURES EN FOLDERS

Voor al uw evenmenten zoals fuiven, parties, reclame en publicitaire toepassingen ontwerpen wij, uiteraard in samenspraak met u, de nodige ontwerpen.

 

Nadien kan U bepalen welk formaat afgedrukt mag worden, voor eender welke toepassing. Groot of klein, voor drukwerk of online.

Tot 4 verschillende ontwerpen

voor hetzelfde evenement

voor slechts 50€ incl.BTW

Eén van de meest populaire manier om een boodschap over te brengen betreffende uw nieuwe zaak of product, is de bekende 3-luik of Z-folder. Deze wordt in 3 delen gevouwen en gedrukt op zowel voor als achterzijde.

 

Wij leveren het ontwerp, het drukwerk en indien gewenst zorgen we voor zelfgenomen

fotomateriaal en digitale tekeningen.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------